Popovné Takács Krisztina Éva

Tel.:
Mobil: +36 20 550 1000
Fax:
E-mail: popovne.krisztina@gmail.com
Cím:

TISZTELT ÜGYFELEM!

Köszönöm, hogy biztosításainak kezelésével engem bízott meg.

Ez az oldal a személyes alkuszi tanácsadás kiegészítéseként arra szolgál, hogy Ön közvetlenül is elvégezhesse biztosításainak díjszámítását, és az utasbiztosítások esetén akár online módon, azonnali kockázatviselési kezdettel meg is köthesse biztosítási szerződését.

Amennyiben a számítási vagy a kötési folyamatban, illetve a biztosítási feltételek értelmezésében segítségére lehetek, kérem, keressen elérhetőségeim egyikén.

Bemutatkozás:
Munkám során sokszor látom, hogy az emberek azt a pénzt, amit életük során összespóroltak azzal a céllal, hogy otthont vásároljanak mégsem biztosítják. Ilyenkor szoktam feltenni azt a kérdést, hogy az otthona értéke hány havi jövedelmének felel meg? Hány évet kellene úgy dolgozni, hogy semmi másra nem költ, csak félre rakja a havi fizetését? Nem ritka, hogy egy egész élet munkája fekszik egy otthonban.
Kérem tegye fel magának a kérdést: Megengedhetem magamnak, hogy elveszítsem az otthonom? Ha a válasz nem, akkor Önnek is szüksége van biztosításra. Kalkuláljon most, vagy keressen bizalommal, segítek kiválasztani Önnek a legideálisabb biztosítást.
Elérhető termékek:


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2021.10.10
PoweredBy: SK Trend Kft