Casco biztosítás
A legtöbb háztartásban a lakóingatlanok után az autó képviseli a legnagyobb vagyoni értéket, így egy saját hibából történő baleset miatti törés vagy totálkár, egy ismeretlen személy vagy elemi erők (pl. leszakadt faág, jégverés, stb.) által okozott rongálás, illetve egy ellopott autó hatalmas anyagi veszteség. Ha rendelkezünk casco biztosítással, akkor az így keletkezett kár jócskán mérsékelhető vagy akár teljes egészében is megtérítésre kerülhet.
 
Új vagy használt autóra kíván casco biztosítást kötni?
Válasszon független összehasonlító díjtáblázatunkból!


 
Megújult honlapunk és biztosítás kalkulátorunk segítségével könnyedén összehasonlíthatja a hazai biztosító társaságok casco ajánlatait és kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási terméket.

 

Tájékoztatjuk, hogy az általunk üzemeltetett digitális összehasonlító felületek független oldalak, a megjelenített biztosítási ajánlatok nem szponzorált termékek, ezért oldalunkon nem találhatóak kiemelt ajánlatok sem.
Amennyiben kérdése adódik a díjszámítás vagy a szerződés megkötése folyamán, állunk rendelkezésére elérhetőségeinken!
 
Mi kiszámoljuk, Ön választ!
 
Magyarországon 14 biztosítótársaság kínál casco biztosítási termékeket, ám szolgáltatásaik és díjszabásuk között meglehetősen nagy eltérések vannak. Az Eurorisk 11 társaság termékeit mutatja be.
 • Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
 • Allianz Hungária Zrt.
 • Generali Biztosító Zrt.
 • Genertel Biztosító Zrt.
 • Groupama Biztosító Zrt.
 • Gránit Biztosíító Zrt.
 • K&H Biztosító Zrt.
 • Magyar Posta Biztosító Zrt.
 • SIGNAL IDUNA Biztosító Zrt.
 • UNION Vienna Insurance Group Biztosító Zrt.
 • UNIQA Biztosító Zrt.
 
 
Kalkuláljon a biztosító társaságok casco biztosítás ajánlatai között!
 
 
Amennyiben az összehasonlításban nem szereplő termék iránt érdeklődik, kérjük, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz.


Az Eurorisk jelenleg mintegy 50.000 gépjármű casco biztosítását kezeli.
Gépjármű flották biztosítása esetén az Eurorisk egyedi konstrukciók kidolgozását is vállalja.
 
Míg a felelősség-biztosítás a másoknak okozott károk fedezésére szolgál, addig a casco biztosítást a saját gépjárműve védelmére kötheti meg. A casco biztosítások általában a saját hibás balesetekből eredő károkat, elemi károkat, lopáskárt, és ismeretlen által okozott rongálásból származó károkat fedezik. Léteznek teljes körű, és úgynevezett rész-casco-k. Az utóbbiak a felsorolt károk közül nem mindegyikre, csak egyesekre nyújtanak fedezetet (pl. lopás-, vagy törés-casco). Nagyértékű gépjárműre, finanszírozott autókra, illetve munkaeszközül szolgáló gépjárművekre mindenképpen kössön casco-t! Az Eurorisk ügyfélszolgálata rendelkezésére áll.


Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.07.16
PoweredBy: SK Trend Kft