Díjszámítás- kalkuláljon a biztosítók ajánlatai között online

Kalkuláljon online, kösse meg biztosítását otthonról, biztonságosan és kényelmesen. Ne feledje, utasbiztosítását és kötelező gépjármű-felelősség biztosítását akár azonnal is megkötheti!

A termékek ikonjaira kattintva további tájékoztatást kap az elérhető biztosítási termékekről.

Kérjük, válassza ki a megfelelő biztosítási terméket!


Mi összehasonlítjuk, Ön választ!

Ha biztosítani szeretné ingatlanját, járműveit, esetleg utazás előtt áll, vagy felülvizsgálná életbiztosítását, olyan kényelmi eszközöket kínálunk, amelyek egyszerűsíthetik döntéseit, valamint pénzt és időt takaríthatnak meg.

Megújult honlapunk és biztosítás kalkulátorunk segítségével pár perc alatt könnyedén összehasonlíthatja a hazai biztosító társaságok kedvező árú kötelező vagy CASCO gépjármű-biztosítás, lakásbiztosítás, utasbiztosítás, balesetbiztosítás, asszisztencia és GAP számla biztosítás ajánlatait, és kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő biztosítási terméket. Tájékoztatjuk, hogy az általunk üzemeltetett digitális összehasonlító felületek független oldalak, a megjelenített biztosítási ajánlatok nem szponzorált termékek, ezért oldalunkon nem találhatóak kiemelt ajánlatok sem.Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.07.16
PoweredBy: SK Trend Kft