Díjszámítás - kalkuláljon a biztosítók ajánlatai között online

Évfordulós biztosító váltás, szerződés újrakötés, tulajdonszerzés, esetleg üzembentartó váltás miatt van szüksége gépjárműve biztosítására? - Nálunk mindenre talál megoldást.

Kérjük, válassza ki a megfelelő gépjármű-biztosítási terméket!


Megújult honlapunk és biztosítás kalkulátorunk segítségével pár perc alatt könnyedén összehasonlíthatja a hazai biztosító társaságok kedvező árú CASCO és kötelező GFB díjait, továbbá egyéb gépjármű biztosítási termékek díjait is megismerheti. Tájékoztatjuk, hogy az általunk üzemeltetett digitális összehasonlító felületek független oldalak, a megjelenített biztosítási ajánlatok nem szponzorált termékek, ezért oldalunkon nem találhatóak kiemelt ajánlatok sem.

Spóroljon nálunk és kösse meg gépjármű-biztosítását akár azonnali kockázatviseléssel!
Mi összehasonlítjuk, Önnek csak választania kell!

Gépjármű-biztosítása megkötéséhez és a gyors ügymenet érdekében kérjük, készítse elő gépjárműve forgalmi engedélyét, az üzembentartó adatait (személyi igazolvány, lakcím kártya, jogosítvány), majd töltse ki kérdőívünket. Amennyiben kérdése adódik a díjszámítás vagy a szerződés megkötése folyamán, állunk rendelkezésére a feltüntetett elérhetőségeinken.

Kalkuláljon online, kösse meg biztosítását otthonról, biztonságosan és kényelmesen.Call Center: 06 1 585 8888 E-mail: info@eurorisk.hu
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2024.07.16
PoweredBy: SK Trend Kft